Vil du lave en dessert, der er fluffy og sød, men frisk og lækker på samme tid? Du har brug for cupcake-opskriften! Og det er, at disse orange-duftende kiks har været en trøstende snack i århundreder, i det mindste for store dele af den europæiske familie.
Det er grunden til, at vi i Brycus-tip giver dig en special om denne møre-men kraftfulde-dessert, ud over den endelige opskrift til at tilberede den.
Før vi besøger konditoriet og tager alle de ARC-leverandørprodukter, du har brug for at bage, vil vi gerne fortælle dig lidt om dem. Du tror måske, at boller er så berømte, at de ikke behøver nogen introduktion. Når alt kommer til alt har de været stjernerne på børnenes fødselsdage i årevis. Imidlertid har hver tallerken sin historie, og denne er ingen undtagelse.
Muffins, cupcakes og muffins er de samme?
Overhovedet ikke! Muffins er ekstremt fluffy små cupcakes. Muffinserne er på den anden side flade kager og har salte præsentationer. Faktisk er skinke og ægmuffin stjernen i morgenmaden i England. Amerikanske cupcakes ligner lidt muffins, men opskriften er anderledes. De leveres også med fyldninger og dekorationer, chokoladeganache, fondant og syltetøj.
Nu hvor du ved lidt om cupcakes, er det tid til at tjekke afsnittet med opskrifter og wienerbrød for at sikre dig, at du har alt, hvad du har brug for til dette kulinariske eventyr.
Muffins, muffins eller madeleiner er hjemmehørende i Frankrig, men deres popularitet fik dem til at overtage det spanske hjerte. Dens første optræden var i det 18. århundrede i hertugdømmet Lorraine, hvor det betagede tusinder, indtil det nåede Paris. Først blev de formet som et muslingeskal, men i dag bages de med silikoneforme og krøllet papir, såsom muffins og cupcakes.
Let, blødt og fluffy orange boller: den ultimative opskrift
I denne opskrift giver vi dig listen over ingredienser, trin for trin og vores Brycus-tip - eller snarere vores hemmelige Brycus - til at forberede hjertevarmende muffins.
Ingredienser. (Til 6 muffins)
• 1 æg
• 60 gram flydende mælk
• 65 gram hvidt sukker
• 85 gram mel til alle formål
• 4 gram bagepulver
• 40 gram blød oliven- eller vegetabilsk olie
• Del af en halv orange. Du kan erstatte det med en citron
indikationer:
Søg i vores wienerbrødssektion for de ARC-leverandørprodukter, du har brug for at bage og købe ingredienserne. Tag en skål og læg ægget. Pisk det ved hjælp af den elektriske mixer på høj hastighed, og tilsæt sukkeret lidt efter lidt. Tanken er at få æget til at give desserten det uimodståelige fluffy touch. Du ved, at den er klar, når du har en tyk fløde af hvid farve, der ikke når punktet med sne.
Reducer hastigheden. Tilsæt olie, mælk og appelsinskest, og slå, indtil alt er homogent. Hæld mel og bagepulver i en anden skål. Tilsæt halvdelen af de tørre ingredienser til blandingen ved at sigtes med en sil.
Brug en spatel til at sammensætte det hele med indhyllende bevægelser. Husk, at du ikke behøver at slå meget! Tilsæt resten af melet og slå, indtil der ikke er klumper. Vores Brycus-tip? Tilsæt en strejf af vanilje, dæk blandingen med plastfolie og opbevar køleskab til næste dag eller - i det mindste - i et par timer.
Når den er klar til at bage, forvarmes ovnen til 200 ° C og find din cupcakebakke. Læg et krøllet papir inde i hver form. Rør blandingen lidt med en visp, tag en ske is og hæld blandingen på det krøllede papir. Du behøver ikke at udfylde den til toppen.
For at give det en sukkerholdig note, læg en tsk sukker oven på hver pande med blandingen og sæt dem i ovnen. Vent 15 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune, og cupcakes har bestået tandstikketest.
Lad dem køle af, hæld dig et glas mælk og nyd!
Vores klienter stoler på os
Meninger fra vores klienter
Modtag vores nyheder