Ved denne lejlighed opfordrer vi dig til at prøve at lave en meget rig opskrift af italiensk oprindelse for at erobre dine gæster. Denne dessert, som er kold, tilberedes på meget kort tid, du behøver kun at den hviler i køleskabet et par timer, før den serveres eller fra den ene dag til den næste.
Tiramisu er en sød tallerken, der er lavet i lag med en meget frisk og intens smag af kaffe og ost, der sætter den sidste glasur på en lækker frokost eller middag.
For at gøre det opfordrer vi dig til at satse på en aftagelig rund ikke-stick rustfri stålform. Denne form for form er den bedste til denne dessert, så vi nemt kan samle lagene og lade den hvile. På serveringstidspunktet kan vi nemt fjerne den uden at risikere at bryde kagen.
Vi begynder at lave kaffen, til dette bruger vi en kvalitetskaffe, da det vil være det, der giver den karakteristiske smag til denne dessert. Lad kaffen afkøle i en skål.
Adskill de hvide fra æggeblommerne og monter de hvide til snepunktet ved hjælp af elektriske eller manuelle stænger.
I en anden skål blandes æggeblommerne med sukkeret, indtil det bliver en hvidere tone. Tilsæt mascarpone-ost og bland langsomt til en glat fløde. Tilsæt derefter æggehviderne i en indhyllende bevægelse (nederst til toppen).
Det er tid til at lægge desserten i formen. For at gøre dette skal du placere en base af solsikkekiks i bunden af formen og fugte den med kaffe ved hjælp af en wienerbrødbørste. Det skal være godt vådt for at det er saftigt.
Tilsæt ovenpå et generøst lag af osteblandingen. Dæk igen med cookies og dypp med kaffe. Spred cremen igen. Gentag processen, indtil du er færdig med kiks og fløde, og slutter med et godt lag ost.
Drys det sidste lag med kakaopulver og før det gennem en sil. Lad afkøle i mindst 6 timer eller natten over i køleskabet.
Server en dejlig del af tiramisu og nyd denne lækre italienske dessert.
Vores klienter stoler på os
Meninger fra vores klienter
Modtag vores nyheder