Grillens fortid og nutid ville ikke være det samme uden Weber, en ægte kæmpe i sektoren. I stort set indviste dette firma grillkultur i USA og senere over hele verden. Vi er Weber Center, det vil sige en officiel distributør af produkterne fra dette legendariske brand. Brycus News bringer dig sin fascinerende historie.
Før vi lærer om Webers begyndelse, lad os gå tilbage til en tid før anden halvdel af det 20. århundrede. Den, der ønskede at nyde kulgrillede stykker, måtte generelt bygge en murstengrill på deres terrasse eller have. At være helt udendørs, en regnfuld eller blæsende dag kunne ødelægge selv de bedste planer.
Men måde at lave grill ville begynde at ændre sig i midten af det forrige århundrede, da George Stephen havde en nyskabende idé. Ved hjælp af en nautisk bøje byggede han en af de første bærbare grille i historien. Princippet bag fremstillingen af denne første model var overraskende enkelt og på samme tid effektivt. Efter at have delt metalkuglen i to lagde han en af dens halvdele tre fødder for at gøre det til et praktisk kulaflejring. Den anden del ville blive brugt som et dækning, der ville beskytte fødevaren mod elementerne og bedre fordele varmen inde.
Denne opfindelse tog ikke lang tid at modtage ros fra den nye opfinders familie og venner, hvilket fik ham til at tænke over muligheden for at markedsføre sin bærbare grill. Cirka et år efter den første prototype blev frigivet, besluttede George at købe firmaet Weber Bros. Metal Works, som han allerede var partner, og dermed blev dets eneste ejer. Med dette blev Weber-Stephen Products Co. født, et firma, der var helt dedikeret til fremstilling og salg af grill.
Over tid har præsentationen af Weber-grill ændret sig for at forbedre deres ydeevne og øge deres muligheder. Før slutningen af 1950'erne blev der f.eks. Tilføjet en skorsten for at lade røg undslippe uden at skulle løfte låget.
60'erne var vidne til lanceringen af en model, der omfattede et rundt bord, og dermed gav et ideelt rum til at tilberede mad, selv i de mest robuste miljøer. Derudover fulgte den med en bil for at lette dens transport.
En anden milepæl i Webers historie skete i det følgende årti med frigivelsen af Gas Barbecue Kettle (1971) og Weber Electric Kettle (1973). Derefter ophørte kul med at være den eneste varmekilde, og designerne begyndte at køre på gas og elektricitet.
I firserne dukkede to præsentationer op, som stadig er i dag, selvfølgelig med et andet aspekt end det tidspunkt. Vi henviser til Weber Genesis og Weber Smoke Mountain Cooker. På sin side blev One-Touch-rengøringssystemet til kulgriller (stadig til stede i nutidens modeller) skabt i det sidste årti af forrige århundrede. Og ankomsten af det nye årtusinde medførte Weber Q og topmødet.
Weber er blevet en del af grillhallen som et synonym for kvalitet, alsidighed og pålidelighed. I dag er han en ægte pioner og innovatør i den globale grillindustri. Ikke overraskende betragtes det som et af de bedste mærker i sin sektor.
For at afslutte denne Brycus News-artikel, vil vi minde dig om, at vi er Weber Center. Det betyder, at du i vores online butik finder kul, gas og elektrisk grill fra dette prestigefyldte firma. Derudover er vi en officiel distributør af andre Weber-produkter, herunder antændelsestabletter, trækul, træ til rygning, gasflasker, tilbehør til tilberedning og madlavning af mad og metalbørster for at gøre det lettere at rengøre dele.
Vores klienter stoler på os
Meninger fra vores klienter
Modtag vores nyheder